ZYON DATA

THE FUTURE STARTS HERE

ZYON DATA 

Str. Smeurei , Nr.83

Pitesti - 110046, Arges

Tel. /Fax  : 0348-730-688

0348-413-428, 0348-458-500

 E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program de lucru :  Luni- Vineri, 

intre  10:00 a.m.  - 18:00 p.m. 

  ONLINE SUPPORT  

 ZDS Suport 

Ce casa de marcat ar trebui sa cumparam ?

 Achizitia unei case de marcat reprezinta un prim pas in pornirea unei afaceri. Aceasta cheltuiala trebuie inclusa printre cele prioritare in planul initial de afaceri. Poate la inceput, casa de marcat pare o povara pentru afacerea ta, dar sigur nu vei regreta mai tarziu faptul ca ai cumparat-o. Orice control care va fi efectuat de catre organele abilitate va viza existenta si exploatarea corecta a casei de marcat.

Read more: Ce casa de marcat ar trebui sa cumparam ?

Ce tip de retea alegem ?

De-a lungul anilor am executat diferite structuri de retele, incepand de la clasicele retele pe cupru, retele bazate pe fibra optica, retele wireless precum si retele powerline. 
Dar oare ce structura ar trebui sa alegem atunci cand se decide constructia unei retele?
Nu exista raspuns universal, deoarece  intervin  variabile care trebuiesc elucidate inca inainte de a alege solutia tehnica  si anume: costurile, necesitati de viteza de transfer a datelor precum

Read more: Ce tip de retea alegem ?

Cum am inceput sa dezvoltam aplicatii pentru retail ?

In anul 2012, primim  o oferta de colaborare de la unul din cei mai vechi dezvoltatori de aplicatii pentru retail, convoc intreaga  echipa de la soft si dezbatem proiectul de alocare -resurse in vederea  dezvoltarii unei aplicatii de retail , luand in considerare faptul ca aceasta aplicatie parea sa ne satisfaca cat de cat cerintele.

Read more: Cum am inceput sa dezvoltam aplicatii pentru retail ?