ZYON DATA

THE FUTURE STARTS HERE

ZYON DATA 

Str. Smeurei , Nr.83

Pitesti - 110046, Arges

Tel. /Fax  : 0348-730-688

0348-413-428, 0348-458-500

 E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program de lucru :  Luni- Vineri, 

intre  10:00 a.m.  - 18:00 p.m. 

  ONLINE SUPPORT  

 ZDS Suport 

Avertisment: "Atentie la platile externe !!!"

   Ma vad nevoit sa scriu aceste randuri, ca urmare a faptului ca metodele de inselatorie ale clientilor, care efectueaza platile catre clientii externi sau au de incasat bani de la clientii externi, au atins un grad de perfectionare foarte mare.
In acest sens, am sa va rog sa verificati urmatoarele aspecte inainte de face o plata externa:

  1. Nu dati curs cererilor de schimbare a conturilor de pe diverse facturi decat in baza unei atente verificari (sunati clientul la telefon si verificati telefonic ca aceasta cerere vine de la el). Si, mai ales, daca vedeti schimbari de conturi catre banca Barclays, chiar daca cereti un document de confirmare de schimbare a conturilor, un document cu antetul partenerului dumneavoastra poate fi contrafacut, fara probleme.
  2. Folositi pe calculatoarele de pe care corespondati, antivirusi cat mai performanti si nu accesati pagini de pe internet, fara sa aveti instalat antivirus (de preferat si un 'Firewall').Am gasit situatii cand, fara sa se instaleze nici o aplicatie de pe net, direct din browser, se copia cache-ul browserului si il trimiteau la diverse adrese.
  3. Folositi un manager de parole (sunt cateva gratuite pe net) fara sa salvati parolele in browserul de web.
  4. Nu lasati stocate in casuta de e-mail date de acces la diverse conturi de 'cPanel'.
  5. Schimbati parola casutei de e-mail la intervale de cateva saptamani, folosind parole cu un grad de complexitate mai mare.