ZYON DATA

THE FUTURE STARTS HERE

ZYON DATA 

Str. Smeurei , Nr.83

Pitesti - 110046, Arges

Tel. /Fax  : 0348-730-688

0348-413-428, 0348-458-500

 E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program de lucru :  Luni- Vineri, 

intre  10:00 a.m.  - 18:00 p.m. 

  ONLINE SUPPORT  

 ZDS Suport 

Ce casa de marcat ar trebui sa cumparam ?

 Achizitia unei case de marcat reprezinta un prim pas in pornirea unei afaceri. Aceasta cheltuiala trebuie inclusa printre cele prioritare in planul initial de afaceri. Poate la inceput, casa de marcat pare o povara pentru afacerea ta, dar sigur nu vei regreta mai tarziu faptul ca ai cumparat-o. Orice control care va fi efectuat de catre organele abilitate va viza existenta si exploatarea corecta a casei de marcat. Lipsa casei de marcat inseamna amenzi importante care pot descuraja initiativa privata.
Pentru a comanda o casa de marcat poti sa suni la telefoanele afisate in stanga sau poti face o cerere cu un singur click pe butonul din dreapta, sus:"Comanda AICI". 
Cum alegem casa de marcat ?
Fiecare afacere are specificul ei.
Pentru un volum mic de bonuri emise,  se recomanda casele de marcat mici, portabile sau fixe, cu acumulatori sau cu alimentare din retea. Pentru vanzarile ambulante, expertii nostri va recomanda cele mai bune casele de marcat portabile alimentate din acumulatori, protejate impotriva intemperiilor, avand timpi lungi de functionare.
Pentru un magazin alimentar cu incarcare mare comerciala este recomandata o casa de marcat cu doua  role, alimentata de la retea , cu posibilitatea conectarii la un cantar si cititor de coduri de bare, deoarece acestea vor fi exploatate mai intens, volumul bonurilor va fi mai mare iar tastatura va fi mai intens solicitata. Atentie insa,  la fluctuatiile de curent existente in reteaua electrica, aflata  in zona unde se exploateaza casa de marcat, referindu-ne aici la casele de marcat fixe.
Pentru un magazin cu mai mult de un punct de vanzare, cu gestiune mare, se dovedeste utila legarea caselor de marcat la aplicatii informatice dedicate, aplicatii capabile sa asigure buna evidenta a vanzarilor si operatiilor efectuate zilnic. In aceste cazuri, sunt  necesare  casele  de marcat care pot  functiona in regim de Imprimanta fiscala sau chiar imprimante fiscale dedicate. In aceste cazuri este bine de luat in considerare vanzarea produselor dupa codurile de bare. Aceleasi aplicatii informatice se pot dovedi foarte utile in ceea ce priveste gestionarea activitatii restaurantelor, barurilor, service auto, farmacii, etc.