SocButtons v1.6

ZYON DATA

THE FUTURE STARTS HERE

ZYON DATA 

Str. Smeurei , Nr.83

Pitesti - 110046, Arges

Tel. /Fax  : 0348-730-688

0348-413-428, 0348-458-500

 E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Program de lucru :  Luni- Vineri, 

intre  10:00 a.m.  - 18:00 p.m. 

  ONLINE SUPPORT  

 ZDS Suport 

Cum am inceput sa dezvoltam aplicatii pentru retail ?

In anul 2012, primim  o oferta de colaborare de la unul din cei mai vechi dezvoltatori de aplicatii pentru retail, convoc intreaga  echipa de la soft si dezbatem proiectul de alocare -resurse in vederea  dezvoltarii unei aplicatii de retail , luand in considerare faptul ca aceasta aplicatie parea sa ne satisfaca cat de cat cerintele.
Incepem promovarea si vindem primele aplicatii, ne izbim  de o gramada de probleme, incarcam  sub supravegherea productatorului soldurile clientului. Insa,  dupa trei-patru zile, clientul  ne suna, anuntandu-ne ca sumele de incasat si plata sunt denaturate. Explicatia consta in faptul ca  facturile erau emise de catre doi operatori care generau o factura noua,  fiecare dintre acesti angajati gaseau  produse de pe factura deschisa de catre celalalt operator.
  Situatia  parea fara iesire. Asadar, am decis sa  trimitem  baza de date la dezvoltator. Dupa o perioada, primim raspuns ca nu  problema nu poate fi rezolvata de aceea , vor fi nevoiti sa reincarce situatiile atat la clienti cat  si la furnizori. Initial,  nu am observat  ca in acea aplicatie  nu  existau  gestiuni . In urma unei discutii cu dezvoltatorul, acesta  ne transmite ca dispune  de o versiune centralizatoare iar transferul  prin ftp ar fi o solutie viabila, din magazinul care era declarat sediu central catre  celelalte magazine.
In faza initiala,  am fost incantati ca tiparea direct,  fara un driver intermediar pe imprimanta fiscala  pe care o comercializa un mare distribuitor de aparatura fiscala si care este o imprimanta foarte buna.
Am continuat sa deservim clientul  timp de doi  ani pana in anul 2014, avand mari probleme zi de zi, erori peste erori din aplicatie, sunand  la centrul lor de suport care incerca sa rezolve problema.
In 2014, in urma discutiilor  cu colegii din departamentul - soft,  incepem sa dezvoltam versiunea de BackOffice, versiune care incepe sa prinda forma, si pe care dorim sa o finalizam pana la inceputul lui 2015.
Va prezentam mai jos  imagini -versiunea 2014.8.30.217: